Ricottadip med spicy agurker

Madplan uge 46

Det er blevet fredag, weekenden står for døren og som sædvanlig skal I have næste uges madplan. Denne gang består den blandt andet af carpaccio med en hjemmerørt parmesanmayonnaise, hakkebøf med ricottacreme og friske agurker, en porretærte og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad.

Madplan uge 46

Mandag: Kold pastasalat med kylling

Tirsdag: Kylling i en tomat/kokossauce

Onsdag: Porretærte

Torsdag: Mexicansk salat

Fredag: Ricottacreme med agurker og hakkebøf

Lørdag: Fettuccine med broccoli

Søndag: Carpaccio med parmesanmayonnaise

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, den ene halvdel kan I stege og komme i en kold pastasalat med friske grøntsager. Den anden del kylling kan I tirsdag komme i en tomat/kokossauce.

Onsdag står den på porretærte, hvortil I kan servere en let rucola/løg salat. Torsdag kan I købe ekstra hakket oksekød, så I af den ene del kan lave en skøn og spicy mexicansk salat. Den anden halvdel kan I forvandle til hakkebøffer, hvortil I kan servere ricottacreme med friske spicy agurker.

Lørdag står den på en lækker gang fettuccine med broccoli og kylling, hvortil I kan servere tomatsalat og ciabattabrød. Søndag kan I lave carpaccio med parmesanmayonnaise, her kan I servere rester af tilbehøret fra om lørdagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ricottadip med spicy agurker