Parmesanmayonnaise

Madplan uge 25

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som består af en masse skønne sommerretter. Madplanen består blandt andet af hjemmelavet koldskål med kammerjunker, fyldte kyllingefileter med en blanding bestående af smøreost og pesto, samt en lækker salat med rester af en oksefilet og bearnaisecreme… samt mange andre lækre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 25

Mandag: Grillet torsk med asparges og agurkedressing

Tirsdag: One pot risret med torsk

Onsdag: Kyllingefileter fyldt med ost og pesto + salat

Torsdag: Panini

Fredag: Koldkål

Lørdag: Oksefilet i sous vide med vandmelonsalat, hasselback kartofler og bearnaise

Søndag: Salat med oksekød og bearnaise.

Mandag står den på grillet torsk med agurkedressing, nye kartofler og grillet asparges. Sørger I for at købe ekstra torsk, kan I tirsdag lave ‘one pot risret med torsk’.

Onsdag kan I købe en ekstra stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave fyldte kyllingefileter med ost og pesto, hvortil I kan servere en tomatsalat med burrata og flute. Torsdag står den på panini af de resterende flute fra om onsdagen, som I kan fylde med tomater, burrata, pesto og serranoskinke. Fredag står den på koldskål og hjemmelavet kammerjunker – her og her ligger opskrifterne på hjemmelavet henholdsvis sukkerfri og glutenfri kammerjunker.

Lørdag kan I lave en stor oksefilet, som I først kan komme i en sous vide og derefter smide på grillen sammen med lidt blandet grøntsager. Dertil kan I servere vandmelonsalat med feta og blåbær, hasselback kartofler og bearnaisecreme. Søndag kan I lave en salat af resterne fra om lørdagen (lidt ala denne).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parmesanmayonnaise