Græske tacos med tzatziki og feta

Madplan uge 38

Det er blevet fredag, weekenden står for døren, og I skal som sædvanlig have madplanen for uge 38. Ja I læste rigtigt, vi går snart ind i uge 38 – tiden går jo alt alt for stærkt. Nå men næste uges madplan består blandt andet af stuvede hvidkål med klassiske frikadeller, tigerrejer i en cremet chilisauce med pasta, pizzatærte med en sprød salat og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 38

Mandag: Tigerrejer med squashnudler og grøntsager

Tirsdag: Cremet tigerrejer på pasta

Onsdag: Græske tacos med tzatziki

Torsdag: Pizzatærte

Fredag: Grøn kålsalat med fyldt kylling

Lørdag: Frikadeller og stuvede hvidkål

Søndag: Wraps med frikadeller

Starter I med at købe en stor portion tigerrejer, kan I med den ene del mandag lave wok med tigerrejer, squashnudler og grøntsager. Med den sidste del kan I tirsdag lave denne skønne cremet ret med tigerrejer, som I kan komme ovenpå pasta.

Onsdag står den på græske tacos med friske grøntsager, feta og tzatziki. Køber I ekstra hakket oksekød om onsdagen, kan I bruge den anden halvdel til at lave pizzatærte om torsdagen, hvortil I kan servere en sprød simpel salat med æble.

Fredag kan I lave grøn kålsalat med kyllingefileter fyldt med mozzarella og tomat samt foccacia. Lørdag står den på klassiske mormor frikadeller og stuvede hvidkål. Den sidste del hvidkål kan I bruge til wraps om søndagen, som I kan fylde med de sidste frikadeller, lidt grøntsager og enten tzatziki, bønnedip eller chilimayonnaise.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græske tacos med tzatziki og feta