Ranch dressing

Madplan uge 40

Her får I madplanen for den kommende uge, og den står blandt andet på paneret kylling med kålsalat, pommes og ranch dressing, tærte med grønkål, kylling og ricotta, stegt laks med squash nudler og en masse grøntsager, og mange andre nemme hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad. Er disse retter ikke lige noget for jer, så kan I tjekke nogle af mine andre madplaner.

Madplan uge 40

Mandag: Paneret kylling med kålsalat, pommes og ranch dressing

Tirsdag: Kyllingebowl af resterne fra om mandagen.

Onsdag: Shepherds pie

Torsdag: Pariserbøf

Fredag: Laks med stegte squashnudler

Lørdag: Flute med laksesalat, æggesalat, hønsesalat og/eller makrelsalat

Søndag: Tærte med grønkål, kylling og ricotta

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave paneret kylling med kålsalat, pommes og ranch dressing. Tirsdag kan I lave en bowl af resterne af salaten og dressingen. Den sidste del kylling kan I stege og bruge i jeres bowl sammen med kogte ris, majs, avocado og friske cherrytomater. I kan også vælge at tage udgangspunkt i denne ret.

Køber I onsdag en ekstra portion hakket oksekød, kan I af den ene halvdel lave Shepherds pie med en grov salat med blåbær til. Af den anden halvdel kan I torsdag lave pariserbøf med grydebrød og pickles.

Fredag står den på sesamristet laks med stegte squashnudler. Lørdag kan I bage ciabattabrød, grydebrød og/eller rugbrød, som I kan toppe med enten laksesalat, lakserilette, hønsesalat, tunsalat, skinkesalat, hønsesalat med grønne asparges, tunmousse, æggesalat eller røget makrelsalat. Søndag står på tærte med grønkål, kylling, rødløg og ricotta, hvortil I kan servere en cremet grønkålsalat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ranch dressing