Krydrede hakket kylling med ris og broccoli

Madplan uge 11

Det er blevet fredag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne gang består den af en masse skønne og grøntsagsfyldte retter, som blandt andet græske kyllingespyd med pommes, græsk salat og tzatziki. Derudover består madplanen af millionbøf med en cremet rodfrugtmos, fish and chips med ærtemos og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 11

Mandag: Boller i karry

Tirsdag: Fish and chips

Onsdag: Grøn tærte med kylling

Torsdag: Græske kyllingespyd med tzatziki og pommes

Fredag: Krydrede kylling med ris og broccoli

Lørdag: Hakkebøf m. haydari, broccolisalat og hasselback kartofler

Søndag: Millionbøf med mos

Mandag står den på boller i karry med enten almindelig ris eller blomkålsris. Tirsdag kan I lave fish and chips, hvortil I kan servere ærtemos. Onsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, af den ene del kan I lave en grøn tærte med kylling, hvor I kan servere en broccolisalat til.

Torsdag kan I bruge den anden del kylling til at lave græske kyllingespyd, græsk salat, tzatziki og pommes. Fredag kan I lave krydrede kylling med ris og broccoli. Lørdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, og af den ene del kan I lave hakkebøf m. haydari, stegt spidskål med parmesan og halve hasselback kartofler. Af den anden del kan I søndag lave millionbøf med rodfrugtmos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydrede hakket kylling med ris og broccoli