Bananpandekager med hakket chokolade - samt smør og sirup

Madplan uge 12

Weekenden står for døren og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af helstegt kylling, som er smagt til med parmesan og friske krydderurter samt pommes anna og en skøn salat. Derudover består madplanen af paneret tigerrejer i bløde tacos med korianderdressing, stenbiderrogn med rødløg, purløg, creme fraiche og en bund bestående enten af spinatvafler, brød eller blinis. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 12

Mandag: Wok med tigerrejer, grøntsager og nudler

Tirsdag: Tacos med paneret tigerrejer

Onsdag: Frikadeller og kold kartoffelsalat

Torsdag: Krebinetter med stuvede grønærter

Fredag: Stenbiderovn

Lørdag: Hel kylling m. timian og parmesan

Søndag: Tortillas med kylling, grøntsager + dressing

Mandag kan I købe en stor portion tigerrejer. Af den ene del kan I lave en lækker wok med tigerrejer, grøntsager og nudler. Tirsdag kan I panere de resterende tigerrejer i æg og panko, og komme dem i bløde tacos sammen med korianderdressing, kål, agurk, forårsløg og mangostykker – lidt ala denne opskrift.

Køber I en stor portion hakket svinekød, kan I onsdag enten lave klassiske frikadeller eller kyllingefrikadeller med grøntsager, dertil kan I lave enten den traditionelle kolde kartoffelsalat med purløg, kartoffelsalat med ærter eller krydrede peberfrugt kartoffelsalat. Resten af kødet kan I torsdag forvandle til krebinetter, som I kan servere med stuvede grønærter.

Det er den tid på året, hvor man kan købe stenbiderrogn, så jeg tænker den fredag står på stenbiderrogn med fintsnittet rødløg, purløg, creme fraiche og enten blinis, ristet brød eller spinatvafler.

Lørdag står den på helstegt kylling med timian og parmesanost. Til kyllingen kan I servere pommes annaauberginedip og en sprød sommersalat. og resterne af brødet fra om fredagen. Resterne af kyllingen kan I komme i de sidste små tortillas/bløde tacos med lidt blandet grøntsager og chilimayo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager med hakket chokolade - samt smør og sirup