Havregryns/mandelbidder

Madplan uge 39

Weekenden nærmer sig og I skal som sædvanlige have næste uges madplan. Madplanen for uge 39 består blandt andet af et falafel festmåltid med hjemmelavet falafler, som I enten kan bage i ovnen, stege på en pande eller friterer, dertil står den på auberginedip, brød, hummus og mange andre lækre ting. Derudover består madplanen af wok med tigerrejer, pizzatærte og mange andre skønne retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 39

Mandag: Wok med squahnudler og tigerrejer

Tirsdag: Mørbradbøffer med bløde løg, svampe og flødesauce og kogte kartofler

Onsdag: Rester af mørbradbøfferne på rugbrød

Torsdag: Pizzatærte

Fredag: Pommes toppet med krydrede hakket oksekød og ost

Lørdag: Falafler, naanbrød, hummus og auberginedip

Søndag: Rester eller toast

Mandag står den på en nem og lækker wokret med tigerrejer og squashnudler. Tirsdag kan I købe en stor svinemørbrad, så I kan lave mørbradbøffer med løg og svampe i en lækker cremet sauce, hvortil I kan servere kogte kartofler, porrer, blomkål, broccoli mm. Resterne af mørbradbøfferne kan I spise ovenpå et godt stykke rugbrød om onsdagen. Har I ikke nok bøffer tilover, kan I lave en hurtig tunsalat eller æggesalat.

Torsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, så I af den ene del kan lave pizzatærte med blomkålsbund. Den anden del af kødet, kan I bruge om fredagen til at toppe sprøde pommes frites med ost, friske grøntsager og creme fraiche.

Lørdag står den på et falafel festmåltid med almindelige falafler eller falafler med ærter, hummus, auberginedip, pitabrød, madbrød eller naanbrød (drop eventuelt nigella), lidt frisk skåret rødkål, syltet rødkål, samt skiver af avocado. Søndag kan I spise rester, er der ikke noget tilovers, kan I lave toast  – her kan I bruge et grydebrød eller ciabattabrød – eller I kan lave blomkålstoast.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregryns/mandelbidder