Mexicansk salat med krydrede kød

Madplan uge 45

Weekenden nærmer sig og det er tid til næste uges madplan. På torsdag er det Mortens aften og det skal selvfølgelig fejres med andesteg og tilbehør. Derudover består madplanen blandt andet af en nem og lækker mexicansk salat, græsk farsgrød samt en fiskeret med agurkesalat, agurkedressing, pesto og bulgursalat. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 45

Mandag: Mexicansk salat

Tirsdag: Græsk farsbrød

Onsdag: Fisk med bulgursalat, pesto og agurkesalat

Torsdag: Andesteg med tilbehør

Fredag: Salat med andesteg

Lørdag: Tatar med pommes og estragonmayo

Søndag: Pad thai

Mandag kan I købe en stor portion hakket kød. Den ene del kan I bruge til at lave mexicansk salat. Den anden del kan I bruge om tirsdagen på at lave græsk farsbrød med græsksalat, foccacia og tzatziki.

Onsdag står den på fisk, og her skal I bruge en hvid fisk som torsk, lang, mørksej eller lignende. Til den hvide fisk kan I servere bulgursalat, pesto, agurkesalat og en agurkedressing.

Torsdag er det som sagt Mortens aften og derfor består menuen af andesteg, hvortil I kan servere lun rødkålssalat, frisk salat med kål, æbler og appelsiner eller cremet grønkålssalat. Og så selvfølgelig kartofler og SOVS! Fredag kan I bruge rester fra andestegen og lave en super nem og lækker salat med andesteg, glaserede nødder og æbler.

Lørdag står den på rørt tatar med estragonmayonnaise, syltet rødløg og karse. Til tataren kan I servere pommes frites og estragonmayo eller chilimayo. Søndag kan I lave Pad thai bestående af kylling, nudler, bønnespirer mm.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexicansk salat med krydrede kød