Tunsalat med rødløg og purløg

Madplan uge 51

Det er blevet fredag, weekenden står for døren og året lakker mod enden. I skal her have madplanen for uge 51, som er årets næstsidste madplan. Denne gang består den blandt andet af fyldte søde kartofler med spicy hakket kød, pasta med den lækreste græskarcreme og kylling og ikke mindst risengrød og julemad da det er juleaften søndag i uge 51.

Madplan uge 51

Mandag: Pasta med græskar og kylling

Tirsdag: Enchiliadas

Onsdag: Wraps med kyllingefrikadeller

Torsdag: Søde kartofler med spicy kød og grøntsager

Fredag: Pizza

Lørdag: Risengrød

Søndag: Juleaften og dermed julemad

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, hvor I af den ene halvdel kan lave en skøn og cremet pastaret med græskarsauce. Tirsdag kan I bruge den restrende del kylling til at lave enchiladas.

Onsdag står den på salatwraps med græske kyllingefrikadeller, friske grøntsager og tzatziki. Torsdag kan I bruge den resterende del hakket kylling, hvis I altså har sørget for at købe ekstra kød om onsdagen, som I kan stege og komme i søde kartofler. På fredag er det den 22. december, der er ikke længe til jul og travlheden begynder at nærme sig. Derfor består dagens ret af noget hurtigt, så jeg tænker I kan tage resterne af jeres tortillas fra om tirsdagen til at lave pizza. Enten kan I toppe med skinke og ost, kartofler og mascarpone, oksekød og creme fraiche dressing eller andet.

Lørdag skal I muligvis alligevel lave risengrød til risalamande til den 24. så derfor står menuen selvfølgelig på risengrød. Søndag er det juleaften og derfor står menuen selvfølgelig på ægte julemad som andesteg, flæskesteg, lun rødkålssalat, cremet grønkålssalat, kold rødkålssalat med appelsiner og æbler, sovs og kartofler. Til dessert står den højst sandsynligt på risalamande – jeg har en opskrift på både den helt almindelige risalamande og en med ristet mandler.

Vi plejer også at servere forskellige former for juleslik, småkager og konfekt som marcipan og nougat stykker, fudge med nødder, vaniljekranse, cookies med syltetøj, cornflakestoppe med karamel, chokoladestykker med saltet mandler, marcipankugler, cornflakestoppe og specier med hvid chokolade og pistacienødder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tunsalat med rødløg og purløg