Havregrynsbark med peanutbutter og chokolade

Madplan uge 8

Weekenden står for døren og det samme gør vinterferien – i hvert fald for nogen. Madplanen består af en masse skønne hverdagsretter og nogen af dem er ret børnevenlige. Madplanen for uge 8 består blandt andet af pizzatærte, som både smager forrygende og er nem at lave, og jeg er sikker på ungerne synes om den. Derudover står den på mørbradgryde med mos, spaghetti bolognese, laks og mange andre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad.

Madplan uge 8

Mandag: Pølsehorn

Tirsdag: Mørbradgryde med mos eller ris

Onsdag: Fyld mørbrad med pommes og chilimayo

Torsdag: Spaghetti bolognese

Fredag: Pizzatærte

Lørdag: Laks med knuste kartofler og asparges

Søndag: Laksesalat

Mandag kan I tage ungerne med i køkkenet og bage pølsehorn – enten de hvide, de lidt grove eller dem med blomkålsdej. Dertil kan I servere gulerodsstave og hummus. Tirsdag kan I købe 2 svinemørbrader, af den ene kan I lave mørbradgryde med cocktailpølser og bacon med mos eller ris. Den anden kan I onsdag forvandle til fyldt mørbrad med hvidløg, persille og smøreost med pommes og chilimayo.

I kan købe en stor portion hakket oksekød, som I kan forvandle til kødsauce, og torsdag kan I så spise spaghetti bolognese, og den sidste portion kan I fredag forvandle til pizzatærte, hertil kan I servere en grøn salat med avocado og æble.

Lørdag står den på laks med knuste kartofler og asparges, hvortil I kan servere agurkedressing eller dilddressing. Søndag kan I forvandle lakseresteren til lakserilette, som I kan spise på rugbrød, flute eller sandwichbrød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrynsbark med peanutbutter og chokolade