Grove scones med chokolade

Madplan uge 10

Det er blevet fredag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Denne gang består den blandt andet af fyldte peberfrugter, kødboller i en lækker cremet peberfrugtsauce, pizza med ost og chorizo, low carb carbonara og mange andre lækker hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 10

Mandag: Low carb carbonara med kylling

Tirsdag: Spansk tortilla med kylling og chorizo

Onsdag: Mørksej i flødesauce med ris

Torsdag: Fyldte peberfrugter

Fredag: Kødboller i peberfrugt sauce

Lørdag: Salatbar

Søndag: Pizza med chorizo

Mandag kan I købe en stor portion kylling, så I af den en del kan lave low carb carbonara med kylling, og den anden del kan I bruge til at lave en spansk tortilla med chorizo på tirsdag.

Onsdag står den på mørksej i flødesauce med ris. Torsdag kan I lave fyldte peberfrugter, og sørger I for at købe ekstra hakket kød, kan I fredag bruge den anden del til at lave kødboller i peberfrugtsauce.

Lørdag kan I lave ‘byg jeres egen salat’, som kan bestå af revet gulerødder, majs, ærter, peberfrugt, agurk, tomater, fintsnittet kål, sugar ærter, broccolibuketter, edamamebønner, mango, ananas, feta, pastasalat med bønner og ærter, syltet rødløg og saltet mandler. Stegt kylling, tun, tynde stykker tykstegsbøffer er også lækkert at komme i en salat. Derudover kan I lave en ranch dressing, salse verde, creme fraiche dressing, korianderdressing, hummus, haydari eller tzatziki, som I kan toppe jeres salat med.

Søndag kan I lave pizza med ost og chorizo. I kan enten lave en koldhævet pizzadej, en dej på blomkål, på sødkartoffel og blomkål, på skyr, på hytteost eller I kan vælge den helt nemme og bruge en tortilla.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove scones med chokolade