Couscous salat med spinat, granatæble og feta

Madplan uge 24

Det er blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Jeg befinder mig i skrivende stund i Østrig, hvor jeg nyder nogle skønne dage i dejligt selskab og bare nyder at være lidt væk. Men selvom jeg holder ferie, så skal I selvfølgelig stadig have en madplan, som vi plejer.

Madplanen for uge 24 består af både lidt grillretter med en masse blandet tilbehør, jeg satser stærkt på at vejret er til det i Danmark, samt et par nemme hverdagsretter, som kan laves på under en halv time og som gerne skulle være for hele familien.

MADPLAN UGE 24

Mandag: Grillet marineret koteletter med tilbehør

Tirsdag: Koteletter med stegte forårsløg, spidskål og ærter

Onsdag: Kylling i karry med kokos

Torsdag: Grillet kyllingespyd med couscouscalat

Fredag: Pizzatærte

Lørdag: Marineret laks med stegte nudler

Søndag: Laksesalat på brød

Mandag foreslår jeg, at I køber dobbelt op på koteletter (almindelig, skaft eller nakkekoteletter). Den ene del kan I marinere og grille og dertil servere grillet eller bagte kartofler, asparges svøbt i serranoskinke, tzatziki, foccaica og tomatsalat. Torsdag kan I bruge den anden del til at lave koteletter med stegte forårsløg, spidskål og ærter. I kan eventuelt servere rester af tilbehøret fra om mandagen.

Onsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I kan lave kylling i karry med kokosmælk og en masse grøntsager og servere enten almindelige ris eller blomkålsris til. Om torsdagen kan I bruge den resterende kylling på at lave kyllingespyd. Til det kunne det være lækkert med en nemme couscoussalat med feta og granatæble.

Fredag står den på pizzatærte med en let salat. Gider I ikke pizza som tærte, kan I i stedet lave pizza på en helt almindelig dej, på skyrdej, på sød kartoffel, på blomkål, på sød kartoffel og blomkål eller på hytteost. Eller I kan lave pizzasnegle.

Lørdag kan I stege en god portion laks og bruge den ene del til laks med sesam og servere stegte nudler. Den resterende stegte laks (uden sesam) kan I bruge søndag på en nem og lækker laksesalat, som I kan spise ovenpå et stykke rugbrød, grydebrød, flute, sandwichbrød, skyrboller eller en surdejsbolle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Couscous salat med spinat, granatæble og feta