Proteinrig snickersgrød med chokolade og peanuts

Madplan uge 25

Madplanen for uge 25 ligger nu klar her til jer. Det er igen blevet lørdag og som sædvanlig skal I have næste uges madplan som denne gang består af blandt andet tærte med kylling og en masse grøntsager, hvoraf ‘dejen’ er lavet på blomkål. Derudover består madplanen af sprøde kartofler med parmesanost, hjemmerørt tatar med pommes og estragonmayonnaise samt mange andre skønne nemme hverdagsretter.

Madplan uge 25

Mandag: Butter chicken med mangosalat

Tirsdag: Blomkålstærte med kylling og grøntsager

Onsdag: Blomkålstoast

Torsdag: Kartofler med parmesan, hakkebøffer, tomatsalat og haydari eller estragonmayonnaise

Fredag: Pitabrød med tunmousse

Lørdag: Tatar med pommes + dessert

Søndag: Koteletter i fad

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene halvdel kan lave butter chicken, hvortil I kan servere naanbrød og mangosalat. Den anden del af kyllingen kan I komme i en nem og lækker blomkålstærte, som I tilmed kan fylde med jeres yndlingsgrøntsager. Onsdag står den på hjemmelavet toast, som I enten kan lave på blomkål, eller bruge resterne af jeres naanbrød fra om mandagen, eller I kan bage et stort grydebrød og lave toast af det.

Torsdag består aftensmaden af parmesanost kartofler, hakkebøffer, tomatsalat med mozzarella og estragonmayonnaise eller haydari. Fredag kan I bage pitabrød og fylde dem med lidt sprøde grøntsager og tunsalat.

Lørdag står den på hjemmerørt tatar med estragonmayonnaisen fra om torsdagen. Til tataren kan I servere lidt ristet brød, brug resterne fra om onsdagen, eller I kan servere ovnbagte pommes til – brug her estragonmayonnaisen til at dyppe jeres pommes i. Lørdag synes jeg er passende med en lækker dessert, som eksempelvis banoffee pie, jordbærtærte, snickers cheesecake, banankage med karamelliseret bananer og chokolade ganache, rabarberkage, brownie lavet på søde kartofler toppet med peanutbutter/karamel/cornflakes topping eller I kan lave den lækreste frugtsalat med vaniljecreme.

Søndag står den på en dansk klassikere; koteletter i fad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrig snickersgrød med chokolade og peanuts