Torsk med ærtepure, serranoskinke, stegte ærter og dilddressing

Madplan uge 22

Vi har netop taget hul på en forhåbentlig skøn og solrig weekend – man kan da altid håbe. Som sædvanlig skal I have næste uges madplan, som starter ud med ideer til en masse lækre frokostretter, da det er pinse på mandag, og måske nogen af jer skal holde pinsefrokost. Derudover består madplanen af fyldte peberfrugter med hjemmerørt chilimayonnaise, grillmad ‘The American Way’ og en masse andre nemme hverdagsretter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.

Madplan uge 22

Mandag: Frokost

Tirsdag: Rester

Onsdag: Frikadeller og kold kartoffelsalat

Torsdag: Fyldte peberfrugter med chilimayo

Fredag: Pastaret med kylling, spinat og cherrytomater

Lørdag: Cordon bleu med pommes

Søndag: The American way – barbecue

Mandag er det pinse og måske nogen af jer skal holde pinsefrokost. Under alle omstændigheder kommer her et par forslag til en pinsefrokost, så kan man jo spise det til aftensmad, hvis man ikke skal til pinsefrokost. Her kommer et par ideer: høns i tarteletter, spinatrulle med laks, rørt tatar, tunmousse, røget makrelsalat, hønsesalat – både kalorielet og kalorierig -, laksesalat, skinkesalat, almindelige frikadeller eller fiskefrikadeller, roastbeef. Et godt stykke hjemmebagt rugbrød kunne være ret lækkert samt et ciabattaflute eller grydebrød.

Til dessert kan I lave en gulerodskage, gulerodskage på kikærter, banankage med karamelliseret bananer og chokoladecreme, mazarinkage med mascarponecreme eller førnævnte bare med citron i både kagen og toppingen, påskesnitter, påskeæg med krokant, marcipankage med hvid chokolademousse og reder med æg eller marcipankage med støbt hvid chokolademousse.

Tirsdag kan I bage et par sandwichbrød eller ciabattabrød, som I kan fylde med resterne og dermed servere sandwich.

Onsdag står den på klassiske mormor frikadeller med enten kartoffelsalat med purløg, kartoffelsalat med peberfrugter eller kartoffelsalat med radiser, dild og edamamebønner. Køber I onsdag en stor portion hakket kød, kan I torsdag bruge resten af kødet på at lave fyldte peberfrugter eller mexicanskinspireret fyldte peberfrugter.

Fredag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I af den ene del kan lave pastaret med kylling, spinat og cherrytomater. Den resterende del kylling kan I om lørdagen bruge til at lave cordon bleu med pommes. Søndag står den på grillmad ‘The American Way’.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsk med ærtepure, serranoskinke, stegte ærter og dilddressing